Ballonvaren Limburg 077-3072173 boekingen en prijzen >

      Ballonvaren Limburg

                          Gevestigd: Kievit 30, 5986 NG Beringe           e-mail: info@ballonvarenlimburg.nl

Home Wie zijn wij? Hoe gaat ballonvaren? Onze ballonnen Boekingen en prijzen Cadeaubonnen

                                                         

Prijzen

Voor een ballonvaart betaalt u bij ons een vaste prijs; namelijk 165 per persoon bij vertrek uit Beringe. Prijzen zijn inclusief B.T.W.  

 

Wanneer kan ik ballonvaren?

U kunt op iedere dag van het jaar een ballonvaart maken. De drukste tijd van het jaar ligt voor ons echter in de periode van mei tot october. Als u een ballonvaart wilt boeken in deze periode is het verstandig om een boeking minimaal 3 4 weken van te voren door te geven, als u een voorkeursdatum heeft. Anders wordt in overleg gekeken wanneer wij voor u een ballonvaart kunnen verzorgen. 

 

Waar vertrekken?

Wij hebben diverse vaste opstijgplaatsen. Dit zijn : Beringe, Meijel, Nederweert, Weert, Asten, Someren . De ballonvaart zal beginnen op een van deze, voor u de dichtstbijzijnde, plaats. Eventueel is het mogelijk om in een andere gemeente dan deze op te stijgen, eventueel vanuit uw achtertuin! Vraag naar de mogelijkheden.

 

Hoe laat vertrekken?

Afhankelijk van het seizoen en de weersomstandigheden wordt er een tijdstip met u afgesproken. Voor de ballonvaart in zijn geheel dient u bij een avondballonvaart de gehele avond uit te trekken, van de voorbereiding tot de afsluiting. In het voorjaar zal de tijd van opstijgen zijn rond 18.00-19.00 uur, in de zomer rond 20.00-21.00 uur, en in het najaar rond 18.00-19.00 uur. Ook in de winter verzorgen wij ballonvaarten. Omdat  er in de winter nauwelijks/geen thermiek is, is het dan mogelijk om ieder tijdstip van de dag op te stijgen.

 

Wat moet u nog meer weten?

Als passagier bent u bij ons verzekerd. U hoeft verder niets te regelen, alleen dient u te zorgen voor vervoer terug na het verlaten van de landingsplaats. Meestal zijn er vrienden, familie of kennissen die uw avontuur van dichtbij willen meemaken en u daarbij kunnen helpen. 

 

Hoe kan ik een ballonvaart boeken?

Door ons te bellen of te mailen. In overleg met u wordt een datum vastgelegd voor de ballonvaart. Voor boekingen belt u: 077-3072173, 06-51194374, 06-14930306 of natuurlijk via email: info@ballonvarenlimburg.nl. Vermeld hierbij  uw telefoonnummer, zodat wij u op de hoogte kunnen houden van de actueel beschikbare data.